Feoris (18-09-08)
در اولین فرصت بله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید الیته حتما باید واتر داشته باشی برای 3.8 به بالا من یک فن دیگه اضافه کردم به هایپر تا شد بیارمش بالا دیگه بعد از این باید مین رو مد کنی و تغییرات سخت افزاری بدی تا بشه رفت بالاتر که اون هم حتما باید کولینگت خفن باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08)
یعنی الان شما مین بوردت رو مد کردی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اولین فرصت یعنی کی اون وقت ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
نه مهدي جون مي گن اقا امير كه از اين بالاتر باييد مد كني..تا ولتاژ بدي تا بشه بالاتر رفت ولي به نظرم كولينگ توپ مي خواد....و اين كه امير جان بلاخره اين ضريب رو آوردي روي 1:1 راستي حال عماد چطوره بلاخره باور كرد كه مي شه روي حالت fsb:dram ميشه يكي كرد..:دي
ولي به نظرم امير ريسكش بالاست در ضمن تنظيمات مادربوردت عزيز يك عكس مي گذاري تو اين حالت اوور 3900 ممنون...ولتاژ هم ديگه آخرش نه 1.7
اره روی 1.7 بود در کل نمیشد سیستم رو پایدار کنی در حد یک CPUz و یک تست Fast PI همین و بس دکل پیشنهاد نمیکنم این کار رو بکنید مگر اینه ولتاژتون بالاتر از 2.0 باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای عکس هم در اولین فرصت عکس رو میگیرم فعلا نه حالش رو دارم و نه وقتش رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه لازم به تعریف تمجید و اینا نداره
هر کس یه کم اووور کرده باشه این برنامه لازمه کارشه :1. (38):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://downloads.guru3d.com/download...ec3c47c50d5ed4
آخرین ویرایش توسط Majid OC در تاریخ 14-05-08 انجام شده است
|
اینم over شدن AMD Phenom البته این سیستم مال خودم نیست برای کسی جمع کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام داداش ایمانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما خوبیم برادر شما چطوری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون یه misunderstanding بود که حل شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
========================
من در این باس تونستم به پایداری کامل برسم به نظرتون خوبه؟
بالاتر هم جا داره اما نمیخوام بیشتر ولتاژ بدم!
الان Vcore=1.45 (در بایوس)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
آخرین ویرایش توسط PCminister در تاریخ 18-07-08 انجام شده است
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
CROSSHAIR (29-08-08)
CPU-Z ورژن 1.47
Released : 27/8/2008
Download
CROSSHAIR (29-08-08), Overclocker (29-08-08), Shahryar (30-08-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks